Oamenii din Cojocna au ieșit cu lopețile să repare drumul. Primăria nu poate face nimic ”din cauza schimbărilor climatice” - FOTO


Oamenii din Cojocna au ieșit cu lopețile pentru a repara drumul, pentru că Primăria din localitate a spus că utilajele nu fac față ”din cauza schimbărilor climatice”.

În comuna Cojocna ne tot promit ca ne asfaltează strada. Le-am zis să pună măcar piatră  până la asfaltare, dar au spus că utilajele lor nu pot din cauza climei. Adică a plouat și s-a făcut noroi.

Păi ce utilaje sunt acelea? Toți avem mașini și putem sa ne spargem baia de ulei. Asta ar fi o pagubă mare pentru noi și atunci am ajuns să punem mâna noi! 

Nu se poate așa ceva! În secolul XXI, cu performanța maximă a utilajelor să facem noi asta!”, ne-a transmis un localnic. 

Localnicii au început deja ei munca pe strada Andrei Mureșanu, din comună. ”Nu doar strata Andrei Muresanu e așa. Am pozat pentru că aici oamenii s-au apucat să pună mâna la lucru. Toate străzile comunale sunt așa, în principiu”, a mai spus localnicul nemulțumit.

WhatsApp Image 2022-02-23 at 11.35.23.jpeg

Comentarii Facebook