O treime din bugetul local in 2011, folosit in investitii! Vezi la ce vor fi folositi banii tai


O treime din bugetul local in 2011 va fi folosit in investitii, adica 37% din suma de 970 milioane de lei, cat este bugetul general al municipiului Cluj Napoca in 2011.

"37 % din buget il vom folosi pentru investitii. Strazile si aleile sunt in continuare pe primul loc, dupa cum au spus si clujenii in sondajele de opinie locale prin care am verificat care sunt prioritatile acestora. Dorim sa continuam si sa asfaltam legaturile orasului cu zona metropolitana, Calea Oasului, Dezmirului, Calea Turzii si Calea Baciului", a declarat primarul Sorin Apostu.

De asemenea, continua investitiile in iluminatul public pe strazi si alei. "La acest punct, 83% din suma investita va fi folosita pentru extinderea iluminatului si doar 17% pentru modernizarea sistemului existent", a mai afirmat edilul sef.

Intre prioritati se mai regasesc: reabilitareea locuintelor, darea in folosinta a cel putin 60 de locuinte sociale in zona Taberei si Cojocnei si finalizarea planului urbanistic general.

Bugetul general al municipiului Cluj Napoca este in 2011 de 970 de milioane de lei, iar cel local de 849 de milioane de lei. Suma este in crestere fata de anul 2010, cand bugetul general a fost de 838 de milioane si de 677 de milioane cel local.

Comentarii Facebook