Nicoară: Cei care vor ieşi mâine în Piaţa Lucian Blaga, cu siguranţă nu vor fi clujenii

 

Preşedintele PNL Cluj Marius Nicoară a declarat vineri că cei care vor fi prezenţi sâmbătă în Piaţa Lucian Blaga din Cluj, "cu siguranţă nu vor fi clujeni", ci oameni aduşi cu autobuzele din alte localităţi.


"Sunt pregătite autocare din Buzău, Suceava, Călăraşi. Vor fi aici pentru a încerca să îl susţină pe Băsescu. Cu siguranţă, nu clujenii vor fi cei care vor fi aduşi în piaţă", spus Nicoară. 

 

Nicoară: Băsescu aduce la miting oameni din toată țara. Cezar Preda, ironic: Chiar si cosmonauți vom aduce

 

Acesta spune că românii trebuie să vină la vot "pentru ca să înlăturăm acest rău (n.red. Traian Băsescu) din fruntea României".

 

Cu acest scop, cei de la USL au realizat şi un plian cu principalele motive pentru suspendarea preşedintelui: 

 

"1. A încălcat grav Constituţia României - O spune Curtea Constituţională, care a sesizat două încălcări foarte grave ale Constituţiei: preşedintele a încercat să uzurpe rolul primului-ministru; preşedintele nu şi-a exercitat rolul de mediator - el e sursa răului în politica românească! El produce crizele! El nu rezolvă nimic!"

 

2. Şi-a construit un sistem mafiot, cu care a furat România în aceşti ani - Udrea, Blejnar, Anastase, Falcă, Flutur, Berceanu şi Videanu - toţi au furat miliarde de euro, în timp ce românilor le-au tăiat salariile şi pensiile şi le-au mărit taxele! Toţi aceşti oameni au nevoir de Băsescu pentru a nu plăti pentru corupţia lor!

 

3. Băsescu a tăiat salariile şi pensiile şi a distrus statul în România - În schimb, a acoperit fraudele PDL, abuzurile, ameninţările, ascultarea de telefoane, atacurile la presă, poliţia politică, alegerile fraudate, controalele abuzive, taxele crescute...

 

4. Băsescu i-a umilit pe cei mai mulţi dintre români - A jignit jurnaliştii, a jignit profesorii, a jignit medicii, a jignit poliţiştii, a jignit magistraţii. L-a jignit pe Regele Mihai. I-a jignit pe bugetari. I-a jignit pe pensionari. I-a jignit pe militari. Băsescu n-a fost preşedintele tuturor românilor - a fost preşedintele lui şi a lui Udrea!", scrie pe pliantul realizat de USL.

 

Traian Băsescu vine la Cluj! VEZI când și unde îl poți vedea EXCLUSIV

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook