MRU atacă: Nu avem încredere în Ponta


MRU îl atacă dur pe noul premier, Victor Ponta, spunând că nu are încredere în el.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că formaţiunea politică pe care o reprezintă nu are deloc încredere în Victor Ponta şi a făcut o preziune sumbră pentru România.

"În cazul în care Ponta este din nou premier al României, nemulţumirea partidului pe care îl reprezint este totală. Nu avem deloc încredere în el şi nici nu credem că domnul Ponta se bucură undeva de credibilitate. Nu putem şterge cu buretele felul în care s-au desfăşutrat ultimele şase luni. Nu îmi aduc aminte ca domnul Ponta să fi avut o atitudine europeană, nu îmi aduc aminte ca domnul Ponta să fi guvernat. În schimb, campanie electorală şi imprecaţii, din belşug. Nu îmi aduc aminte de o măsură economică luată de guvernarea USL care să fi fost în beneficiul cetăţenilor Românie", a spus Ungurean, potrivit Realitatea.

Totodată, Ungureanu a avut şi o previziune sumbră pentru România: "Urmează o perioadă extrem de grea şi din punct de vedere economic şi din punct de vedere social. Facturile vor veni foarte curând şi vom vedea atunci că, pe seama valului negativ care a generat rezultatul de la parlamentare, vom avea cu toţii de suferit".

"Aştept şi eu să văd propunerile pentru portofoliile ministeriale. Vă pot spune de pe acum că, în condiţiile în care vor fi oameni care au probleme cu legea, în condiţiile în care apar candidaţi la poziţiile ministeriale care au chestiuni de ascuns din propria biografie, în niciun caz nu ne gândim să sprijinim acest guvern. Ba dimpotrivă, vom face o opoziţie cât se poate de clară şi fermă la adresa lui. În cazul în care Ponta e desemnat premier, sper că nu e pentru nimeni neobişnuit faptul că în niciun caz nu vom vota pentru a fi premier al României", a mai spus Ungureanu.

Comentarii Facebook