Mircia Giurgiu cere Ligii de Fotbal un pachet cu canalele tv care transmit meciuri, la un pret de 10 lei lunar - VIDEO

Deputatul clujean Mircea Giurgiu cere Ligii Profesioniste de Fotbal un pachet special cu canalele care transmit meciurile din Liga I care sa poate fi cumparat de romani la un pret de 10 lei lunar.

 

Mircia Giurgiu sustine ca, din 2008, milioane de romani sunt in imposibilitatea de a urmari meciurile din Liga I din cauza faptului ca posturile tv care le transmit nu sunt receptionate in toate retelele operatorilor de cablu.

 

"Acum situatia este mult mai rea, s-au licitat doar trei pachete, castigate de trei operatori, astfel incat niciun microbist nu poate vedea toate meciurile dintr-o etapa. Eu propun LPF sa ceara operatorilor tv care au castigat licitatiile sa ofere un pachet special de sport, cu canalele Digi Sport, GSP si Dolce Sport, care sa poată fi cumparat de orice microbist cu 10 lei pe luna", a declarat intr-o conferinta de presa Mircia Giurgiu.

 

El nu exclude posibilitatea ca, in cazul in care solutia propusa nu va fi luata in considerare, sa organizeze proteste ale microbistilor nemultumiti de faptul ca nu vor putea urmari meciurile echipelor preferate la televizor.

Comentarii Facebook