Mircia Giugiu: Mi-a fost rusine cand s-au taiat salariile, pensiile si ajutoarele sociale


Deputatul PDL Cluj, Mircia Giurgiu, a declarat ca i-a fost rusine cand s-au votat taierile de salarii si pensii.

"Mi-a fost rusine in mai multe situatii, in primul rand atunci cand s-au taiat salariile, pensiile si ajutorul social, a fost cel mai greu moment si sper sa nu mai fie ceva asemanator", a declarat Mircia Giurgiu.

Parlamentarul clujean se alatura altor PDL -isti care au spus ca le e rusine de partidul din care fac parte. Deputatul PDL Daniel Oajdea a declarat ca ii este rusine "ca cei ce au decizie in aceasta ţara nu fac ce trebuie, mi-e rusine ca un om care are decizia si ar putea sa duca lucrurile pe un fagas normal, nu o face, ca nu poate, sau nu e lasat".

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat duminica, la un post de radio, ca ii este rusine ca face dintr-un partid care il sustine pe primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, care a fost trimis in judecata.

"Nu ma identific in niciun fel cu un asemenea tip de biografie si asemenea tip de prezenţa politica. Mi-e rusine ca sunt in PDL auzind ca acest partid aplauda pe cineva care este trimis in judecata", a spus Preda, referindu-se la Antonie Solomon.

 

Mircia Giurgiu a votat impotriva diminuarii salariilor cu 25 % si a fost la un pas sa fie exclus din partid.

Comentarii Facebook