Miercuri 24 Aprilie

Ministrul Educatiei vrea sa introduca uniformele in scoli


Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Marian Pop, a declarat pentru NewsIn ca este adeptul introducerii uniformelor in scoli

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca este de acord cu introducerea uniformelor in scoli, potrivit NewsIn.

"Sunt adeptul introducerii uniformelor, insa ca acestea sa nu fie un business pentru unii si sa fie exclusiv la latitudinea  elevilor si parintilor", a declarat ministrul Educatiei.

In interviul acordat publicatiei, ministrul a mai spus ca va regandi si programul "Scoala Altfel", care se pare ca ii "suna putin a business".

"Scoala Altfel este un program pe care il voi regandi, suna putin a business pentru anumite institutii. Nu mi se pare normal ca in acea saptamana sa plece toti copiii din scoala. Suna putin a business pentru anumite institutii. Ce ar insemna sa meraga la Antipa intr-o saptamana toate scolile din Bucuresti?", a precizat Liviu Pop.

Liviu Pop nu este de acord nici cu meditatiile. "Nu sunt de acord cu meditatiile in conditiile in care acestea au rol de constrangere. Sunt adeptul perfectionarii prin meditatii. Prioritatea zero este ca prin legea salarizarii unitare sa repozitionam dascalul acolo unde trebuie, iar regulamentul pentru sporuri sa se aplice incepand de anul viitor", a spus Liviu Pop.

Comentarii Facebook