Ministrul Comunicatiilor catre deputatul PNL Cluj, Virgil Pop: Guvernarea PNL a "pradat" Posta Romana


Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, i-a transmis deputatului PNL, Virgil Pop, sa caute in curtea PNL vinovatii pentru contractele paguboase de la Posta Romana. 

Parlamentarul PNL Cluj, Virgil Pop, i-a cerut ministrului Comunicatiilor un audit pentru a demonstra "jaful" de la Posta Romana.

"Auditul de la Posta Romana e gata. Pot sa ii dau datele sa le vada punctual, dar ar trebui ca domnul Virgil Pop sa caute in curtea proprie vinovatii. Ii gaseste repede. Tot ce a scris in declaratiile din interpelare e legat de guvernarea PNL pana in 2008 si asta se poate vedea in contractele din acea perioada, cum ar fi cel cu GIV Security, sub conducerea lui Mihai Toader, in 2006, si altele", a declarat valerian Vreme.

Ministrul Comunicatiilor a mai spus ca Posta Romana a inregistrat in luna octombrie profit, dupa un an si jumatate, in care a mers pe pierdere.

Deputatul Virgil Pop a cerut intr-o interpelare adresata ministrului Comunicatiilor date in legatura cu auditul Postei Romane, deoarece institutia a ajuns de la un profit de 4,5 milioane de lei in 2008 a ajuns la pierderi de 181 de milioane in 2009.

"Pierderile sunt semnificative. De doi ani incoace, compania este pradata incontinuu, omitandu-se, voit sau nu, faptul ca piata se va liberaliza in 2013. Pierderile sunt imense, pe masura modului defectuos in care a fost condusa si controlata aceasta companie. De la 4,5 milioane de lei profit brut in 2008, a ajuns la pierderi de 181 milioane de lei in 2009. Compania aflata sub autoritatea Ministerului Comunicatiilor a pierdut deja in primul semestru al acestui an 70 milioane de lei, cu 75 la suta mai mult decat pierderile din aceeasi perioada a anului trecut", precizeaza in interpelarea sa deputatul Virgil Pop.

Comentarii Facebook