Mihaela Rozor, propusă de Marga consul la Marsilia. Culmea e că acolo și dorea să se mute clujeanca


Fostul președinte al organizației de femei a PSD Cluj, Mihaela Rozor, este la un pas de a fi desemnat de ministrul de externe, Andrei Marga, consul al României la Marsilia.

Rozor s-a bucurat de susținerea lui Ioan Rus, ministrul de Interne, la ale cărui reprezentanțe auto a și lucrat.

Mihaela Rozor a fost în mandatul 2008 - 2012 consilier județean din partea PSD, dar acum a cerut să nu mai fie pe un loc eligibil deoarece intenționa să se mute în Franța, la Marsilia, pe Coasta de Azur, alături de cel cu care s-a căsătorit de curând, un fost pilot Air France.

Până acum nu a făcut niciun pas pentru schimbarea domiciliului, dar noua propunere o va ajuta să se decidă mai repede. "Au fost nişte discuţii (n.red. pentru ocuparea acestui post), dar acum nu există nicio certitudine şi trebuie să fac cursuri destinate personalului consular. Sunt deschisă pentru orice fel de pregătire mai ales când te duci în funcţii externe unde trebuie să fii pregătit", a spus Mihaela Rozor.

Ea nu este speriată de lipsa de experiență în acest domeniu. "Experienţa în administraţie şi munca cu oamenii, aceste două lucruri mă caracterizează. Am o vechime considerabilă şi nu am făcut prostii. Despre mine nu s-au auzit lucruri rele. În orice funcţie am fost, am învăţat non stop. La Garda de Mediu am învăţat în şase luni toată legislaţia", a mai spus Rozor.

Ea susține că nimeni nu i-a pus vreo pilă pentru această numire: "Eu mi-am dat demisia din partid de vreo două săptămâni pentru că diplomaţia nu se potriveşte cu politica. Eu cred că domnul Rus nu mi-a pus nicio vorbă bună, dar sper să nu îmi pună nici vorbe rele".

Ministrul de Externe, Andrei Marga, l-a retras deja pe consulul României de la Marsilia, Ioan T. Morar.

 

Cat de bine arata Mihaela Rozor, la 48 de ani! Cu fiica ei Oana a facut senzatie la Mitingul Aviatic de la Cluj FOTO

Comentarii Facebook