Miercuri 24 Aprilie

Marius Nicoara vrea sa formeze Garda Civila a Pensionarilor, daca iese primar


Marius Nicoara, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, vrea sa reactiveze pensionarii si sa formeze o Garda Civila, care sa monitorizeze problemele din cartiere.

"Activitatea de voluntariat isi va defini forma finala prin consultarea si implicarea directa a clujenilor care au ajuns la varsta de pensionare si isi doresc sa fie implicati intr-o astfel de activitate. In acest sens primarul va constitui Garda Civila a Pensionarilor. Acest organism va fi in directa coordonare a primarului si consiliului local.

Intrarea in Garda Civila a Pensionarilor se va face pe baza de voluntariat. Garda va fi organizata pe strazi si cartiere, iar dintre coordonatorii garzii civile a pensionarilor la nivel de cartiere primarul va constitui un Consiliu al Seniorilor Cetatii. Acest organism va facilita consultarea opiniei publice in deciziile care privesc comunitatea si va duce la o implicare a senioriolor in actul administrativ", se arata in programul de guvernare locala a lui Marius Nicoara.

"Prin aceasta constructie apreciem ca vom reusi sa asiguram pastrarea ordinii si sigurantei, a climatului normal si nu in ultimul rand a curateniei in municipiu.

Seniorii vor fi consultati in aceste probleme ale comunitatii si la randul lor vor aduce in timp real la Primarie problemele din cartiere spre a fi solutionate", se mai arata in documentul citat.

Vezi si alte initiative ale lui Marius Nicoara:

Nicoara propune sosea subterana prin Cluj-Napoca!

Marius Nicoara vrea sa faca Disneyland la Cluj, la Baile Someseni

Comentarii Facebook