Luminatie 2011 Cluj: 50 de politisti locali prezenti in strada si in cimitire


Din aceasta saptamana si pana in seara zilei de 1 noiembrie, Primaria Cluj-Napoca a intensificat paza in cele 4 cimitire din oras.

De asemenea, municipalitatea a dispus marirea efectivelor care patruleaza in zona cimitirelor, dar si a amplasamentelor aprobate pentru comercializarea produselor specifice acestei sarbatori. Au fost mobilizati sa asigure buna desfasurare a acestui eveniment peste 50 de politisti locali de la Serviciul Ordine si siguranta publica, Serviciul Control Trafic Rutier si de la cel de Protectia mediului.

Acestia vor veghea pentru asigurarea linistii si sigurantei publice a cetatenilor, dar si pentru impiedicarea furturilor sau a altor acte de vandalism.

"Operatorul de salubritate care realizeaza curatenia in cimitirele municipalitatii va amplasa in fiecare din cele 4 cimitire cate un container mare de 30 metri cub si va suplimenta numarul de tomberoane. Cetatenii sunt rugati sa nu lase resturile vegetale printre morminte si sa le arunce in acele tomberoane pentru a intretine curatenia in cimitire. Cate un angajat al firmei de salubritate se va afla zilnic, incepand de vineri si pana marti, 1 noiembrie, intre orele 7.00 si 15.00 in fiecare din cele 4 cimitire pentru a verifica starea curateniei din acestea", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

La intrarea in cimitire, oamenii vor primi, gratuit, saci menajeri pentru colectarea resturilor vegetale si a altor deseuri.

Comentarii Facebook