Duminica 7 August

Ludovic Orban, de la Cluj: Membrii de partid sunt chestionați cu cine vor să voteze la Congres și dacă sunt dispuși să-și fotografieze votul


Liderul PNL Ludovic Orban se află la Cluj, în cadrul filialei județen de partid, pentru a-și prezenta moțiunea de candidatură pentru un nou mandat de președinte. În filiala controlată de susținătorii declarați ai premierului Florin Cîțu, Emil Boc și Daniel Buda – Ludovic Orban a ținut să dezvăluie că știe că se fac presiuni asupra unor membri de paritd care urmează să fie trimiși la Congesul din 25 septmebrie.

În filiale PNL, membrii de partid sunt chestionați dacă vor sau nu să voteze cu Cîțu, iar dacă spun că nu, șansa lor să intre pe lista de delegați devine foarte mică. Și chiar dacă spun că vor vota cu Cîțu, sunt întrebați dacă își vor fotografia votul, și nu oricum, ci cu buletinul de vot și cartea de identitate, ca să se vadă că votul e real și fotografia nu e luată de undeva de pe whatsapp”, a comentat Orban.

Acesta i-a somat pe liderii care recurg la astfel de metode să renunțe înainte de a fi prea târziu.

Cei care gândesc și propagă astfel de lucruri, vă spun, renunțați înainte de a fi prea târziu. Nu veți putea controla niciun vot. Dacă credeți că 5000 de membri PNL vor accepta să voteze la comandă, înseamnă că nu-i cunoașteți (…) În 25 septembrie ne alegem președintele partidului și programul de guvernare, nu se alege echipa demolatoare”,  a spus Orban.

Comentarii Facebook