Lucrările la centura Florești - Cluj-Napoca încep în 26 mai. S-au semnat toate actele

 

Mult așteptata Centură de sud a Floreștiului nu mai este la stadiul de proiect, ci va prinde contur. Primarul Horia Șulea a semnat ordinul de începere a lucrărilor.  

 

Horia Șulea a declarat că ordinul a fost semnat în cursul zilei de marți, 17 mai. ”Săptămâna viitoare, miercuri, 25 mai, au fost convocați toți reprezentanții rețeliștilor pentru a preda amplasamentul, urmând ca din 26 mai să înceapă lucrările la centură. Firma care a câștigat licitația a început să facă organizarea de șantier”. a declarat Horia Șulea.

 

Termenul de finalizare a centurii prin spatele centrului comercial Polus este de șase luni de zile, începând din 17 mai.

 

Valoarea totală a contractului este de 38,4 milioane de lei, bani pe care Primăria Florești îi are în cont. Este vorba despre o linie de credit contractată, iar banii vor putea fi decontați pe măsură ce lucrările avansează. 

 

Centura de 4,3 km va porni din strada Tăuţiului, va continua pe deasupra unităţilor militare, prin spatele Metro şi Polus, și va intra în municipiul Cluj-Napoca prin zona depoului de tramvaie din Mănăştur.

 

 

 

 

Comentarii Facebook