Lucrările la Calea Baciului BLOCATE de E.ON Gaz și Electrica: S-au trezit acum să sape și EI!

 

Lucrările de reabilitare a Căii Baciului ar fi trebuit să înceapă la mijlocul lunii iunie. În ultimul ceas, E.ON Gaz și Electrica au anunțat că vor să spargă și ei drumul.

 

Primăria Cluj-Napoca a cerut avize din partea Electrica și E.ON Gaz, în toamna anului 2013, pentru a vedea dacă aceste societăți nu trebuie să facă lucrări. Pentru că avizul a fost fovorabil, Primăria Cluj-Napoca a organizat licitația de refacere a drumului și în primăvara anului 2014 aceasta a fost definitivată. 

 

În 15 mai ar fi trebuit să înceapă asfaltările pe Calea Baciului, dar E.ON Gaz și Electrica au anunțat că ar dori să schimbe conductele și rețelele de electricitate. 

 

Noi acum așteptăm să vedem când vor începe aceste societăți lucrările pentru a putea intra și noi în șantier. Nu putem face nimic fără ca ei să facă lucrările se schimbare a utilităților”, precizează un reprezentant al firmei care trebuie să facă lucrările. 

 

Calea Baciului face parte dintr-un proiect de modernizare a intrărilor în oraș, fiind făcute lucrări pe Calea Turzii, în derulare acum, și pe Traian Vuia, lucrări terminate.

Comentarii Facebook