Liviu Dragnea: toți miniștrii au demisia în alb depusă la PSD



Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că toți miniștii din cadrul Guvernului Grindeanu și-au depus demisiile în alb la partid, dar, spune el, nu le va folosi pentru că nu asta e procedura corectă.

Potrivit acestuia, inclusiv premierul Sorin Grindeanu ar fi făcut un astfel de gest, informează Agerpres.

"Probabil că în euforia formării noului Guvern unul dintre ei a avut această idee și au făcut acele demisii în alb. Nu mă interesează acele demisii în alb. Cine vrea să-și dea demisia trebuie să fie un act asumat și explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată", spune Dragnea.

Totodată, președintele social-democraților a menționat că deocamdată nu se știe dacă vor fi propuse schimbări în Guvern.

"Deocamdată nu știm dacă vom propune schimbări în Guvern, indiferent despre cine ar fi vorba. Cel mai important este programul de guvernare, să vedem dacă sunt întârzieri în implementarea programului și, din păcate, se pare că sunt, care sunt cauzele generate de unii membri ai Guvernului, cauzele generate de mecanismele interne de funcționare a Guvernului, cauze generate de anumiți funcționari în anumite ministere, întârzieri. După ce vedem care sunt cauzele atunci o să propunem și măsuri, pentru că dacă ne concentrăm doar la schimbarea unor membri ai Guvernului și cauzele rămân aceleași o să fim în aceeași situație. În acest moment, exclud orice discuție despre schimbări. După ce facem analiza raportului de evaluare vom avea o decizie", a arătat Dragnea.

Comentarii Facebook