Lapusan: Prefectul Florin Stamatian va fi schimbat! Nicoara: Participa la sedintele PDL Cluj si face politica

 

Liderii USL Cluj sustin ca prefectul Florin Stamatian trebuie schimbat pentru ca s-a implicat in politica si participa la sedintele PDL Cluj.

"Nu am nimic ca ii reprosez prefectului Florin Stamatian, dar nu este normal sa participe la sedintele PDL si sa poata sa il reprezinte pe Victor Ponta in teritoriu", a declarat Marius Nicoara, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca.

"Vreau sa ii reprosez faptul ca a lipsit cu desavarsire din Cluj. Fiind in continuare membru al PDL, dansul nu si-a facut datoria, adica sa verifice legalitatea hotararilor consiliului local si a consiilor locale din judetul Cluj. Exista hotarari in care a fost sesizat si nu a luat nicio atitudine. S-a ajuns ca o instanta de judecata sa suspende aceste hotarari", a spus consilierul local PNL Cluj, Steluta Cataniciu.

Aceasta a mai afirmat ca: "Prefectul Clujului trebuia sa puna interesul clujeanului mai presus si nu al primarului Sorin Apostu sau al PDL".

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a spus ca vor fi facute propuneri pentru functia de prefect, dar a refuzat sa precizeze unele nume.

 

Prefectul Florin Stamatian a fost la sedinta de la PDL condusa de Emil Boc FOTO

Comentarii Facebook