Klaus Iohannis i-a chemat la Sibiu pe Nicoară, Seplecan și deputații PNL de Cluj - FOTO

 

Primarul Sibiului și președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, i-a chemat la Sibiu pe parlamentarii liberali din Cluj, în frunte cu Marius Nicioară, pe Mihai Seplecan, candidatul la funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj. 

 

Am fost azi la Sibiu, la chemarea domnului primar Klaus Iohannis. Dânsul ne-a chemat și am fost o delegație formată din senatorul Marius Nicoară, deputații Steluța Cătăniciu și Adrian Oros și consilierii județeni. 

 

Am purtat o discuție bazată pe teme politice. Ne-a transmis să dăm dovadă de unitate de forță și putere. I-am transmis sprijinul pentru congresul de la sfârșitul lunii și la alegerile din toamnă”, a declarat Mihai Seplecan.

 

De asemenea, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județea Cluj, Mihai Seplecan, a mai spus că primarul Sibiului s-a bucurat că un tânăr a fost propus pentru această funcție. 

 

Mi-a spus că se bucură că există în ziua de azi tineri care luptă și își doresc și pun suflet în politică. Îmi știa situația privind candidatura la funcția de deputat și că am fost înlocuit. De asemenea, știa că nu s-au ținut alegerile în organizație când aveam șansa să câștig funcția de președinte al PNL Cluj.

 

Ne-a trasmis că este adeptul ca organizațiile locale să își pună președintele.

 

De asemenea, m-a chemat după ce voi prelua mandatul de președinte al Consiliul Județean Cluj să stau 2 -3 zile și să-i fiu alături în Primărie pentru a-mi transmite din experiența lui. Mă voi duce și voi fi acolo”, a mai afirmat Seplecan.

 

Delegația i-a solicitat lui Klaus Iohannis să sprijine Clujul în obținerea unui post de membru în Biroul Național la Congresul, de la sfârșitul lunii. ”Marius Nicoară trebuie să ocupe acest post. Este foarte important pentru Cluj să aibă un membru, iar Marius Nicoară este cel mai potrivit om. Are experiență în politica locală și națională, iar apoi să aibă un post de ministru într-un eventual viitorul guvern”, a mai spus Seplecan.

Comentarii Facebook