Iohannis laudă noul Guvern: Sunt foarte mulțumit de cum vă faceți datoriaPreședintele Klaus Iohannis participă, miercuri, în premieră, la o ședință a Guvernului, la Palatul Victoria.

Șeful statului a preciat că a avur o discuție cu premierul Sorin Grindeanu înainte de începerea ședinței, precizând că este foarte mulțumit de modul în care membrii Executivului își fac datoria.

"Avem o premieră astăzi. E prima dată când particip la o ședință de Guvern. Am decis în această dimineață să fac o vizită domnului prim-ministru. Am avut o discuție foarte aplicată, foarte serioasă și cu concluzii consensuale, după care domnul prim-ministru m-a invitat să particip și să prezidez această ședință de Guvern", a spus Iohannis, la începutul ședinței Executivului, potrivit Agerpres.

Acesta a precizat că este "o plăcere și o onoare" să se afle la ședință împreună cu membrii Guvernului.

"Dați-mi voie să vă spun că sunt foarte mulțumit de felul în care vă faceți cu toții datoria și pentru mine este nu doar o plăcere, ci și o onoare să fiu aici împreună cu dumneavoastră. În ceea ce privește concluziile discuției pe care am avut-o cu domnul prim-ministru mai devreme, aș prefera să îl las pe dânsul să detalieze aceste lucruri", a adăugat șeful statului.

Comentarii Facebook