Incendiul de la restaurantul LIVADA a pornit de la un reșou uitat în priză

 

Restaurantul Livada, de pe strada Clinicilor, a luat foc luni dimineața, în jurul orei 4.30.

 

Administratorul restaurantului a spus că a fost vorba despre un scurt circuit. ”Cei de la pompieri mi-au spus că incendiul a pornit de la un scurt circuit de la panoul electric. Nu vă pot spune, nici măcar estimativ, valoarea pagubei pentru că nu am evaluat încă nimic. Clădirea s-a prăbuşit din cauza focului. Reprezentanţii firmei de asigurări vor veni şi vor evalua valoarea pagubelor, eu nu sunt contructor”, a spus Robert Alexandru Iedlicska, administratorul restaurantului Livada.

 

Iedlicska a mai spus că un angajat al restaurantului a suferit răni minore. ”Un angajat, care a venit mai repede ca să spele vasele, a încercat de unul singur să stingă incendiul şi s-a ars la degetele de la o mână. Acum  este în afara oricărui pericol”, a mai spus administratorul.

-----------------------

UPDATE

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că incendiul s-a produs din cauza unui scurt circuit. ”S-a produs la un reșou ce a aprins materialele plastice și a fost observat prea târziu de paznicul obiectivului”, a spus Andrei Biriș.

 

Incendiul de la restaurantul LIVADA a ars mocnit. Totul era din lemn - VIDEO de la prima oră

Comentarii Facebook