Imagini din DRONĂ cu mega blocul din Piața Abator! Boc tot amenință că va bloca toate autorizațiile din oraș - VIDEO


Piața Abator, pe locul unde a fost pe vremea comunistă abatorul Clujului, este dominată de un mega bloc cu 24 de etaje, plasat chiar pe malul Someșului. 

Se spune că acolo vor locui bogătașii Clujului, care vor plăti pe un apartament de la 200 - 300 de mii de euro în sus. Rămâne de văzut cum vor merge și vânzările, pentru că la acești bani se poate cumpăra o casă.

Boc amenință cu blocarea autorizațiilor de construcție

Pentru că oamenii sunt extrem de iritați de numărul mare de blocuri ridicate, în contrast cu lipsa drumurilor noi făcute de Primăria Cluj-Napoca, presa continuă să îl întrebe pe primarul Emil Boc ce soluții are. Iritat de întrebări, primarul a replicat la emisiunea de la Napoca FM că se gândește să nu mai emită deloc autorizații de construcție, dar că acest lucru va aduce un impact negativ asupra economiei locale. 

Probabil că oamenii nu ar fi iritați de noile blocuri, dacă s-ar construi noi drumuri și noi zone de dezvoltare, în loc să fie ”călărite” tot aceleași zone ultra aglomerate. Piața Abator este acum vizată de dezvoltatori, după ce strada Constanța, din zona Pieței Mihai Viteazu, a fost înțesată cu turnuri. 

Piața Abator va fi favorizată și de Parcul Feroviarilor, care urmează să fie reabilitate. S-ar putea ca acolo să asistăm la o explozie a dezvoltării imobiliare. 

Comentarii Facebook