Horia Șulea este noul președinte al Partidului Ecologist Român filiala Cluj


Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a fost numit președinte al Partidului Ecologist Român (PER) Cluj, funcție din care trebuie să organizeze alegeri în termen de 90 de zile de la decizia luată de conducerea centrală a partidului.

Horia Șulea a spus că a fost dintotdeauna ecologist și că acum pasul este o formalitate. Primarul comunei Florești a anunțat că primul pas va fi expropierea pădurii de 90 de hectare pentru amenajarea unui ”parc pădure”, pe Dealul Cetatea Fetei. ”Am propus pentru expropriere. Această pădure se pretează excepțional la construirea unui parc, a unui parc-pădure, realizabil fără să încălcăm prevederile Codului Silvic. Cred că în viitorii 50 de ani va fi cel mai frumos parc din zona metropolitană a Clujului. Spun asta pentru că dacă avem în vedere noul Plan Urbanistic General și suprafețele de teren care urmează a fi introduse în intravilan, această pădure va fi oarecum în centrul Floreștiului”, a spus primarul Horia Șulea.

Acesta a spus că, din fonduri europene, va fi refăcută și cetățuia de pe Dealul Cetatea Fetei.

Despre trecerea la PER, Horia Șulea, a spus la radioul Vocea Clujului că a fost liberal timp de 30 de ani, dar ”anumiți indivizi mi-au bpgat cuțitele în spate și m-au dat afară din partid. Decizia mea a suprins pe foarte multă lume, dar am primit încurajări”.

88126530_2769975149750541_4862833483736678400_o.jpg

Comentarii Facebook