Vineri 30 Octombrie

Horia Sulea a pierdut Primăria Florești. E oficial


Horia Sulea a pierdut Primaria Florești in favoarea lui Bogdan Pivariu, candidatul PNL.

Se pare că pe locul doi este candidatul USR, Flaviu Udrea, iar pe trei este Horia Sulea. 

Încă se numără voturile din secțiile din Floresti, dar lucrurile par a fi clare, fiind o mobilizare exemplară la vot a electoratului de dreapta.

După ce au fost numărate cele circa 14.000 de voturi exprimate, la Florești a câștigat candidatul PNL, Bogdan Pivariu, cu 6000 de voturi, iar pe locurile doi și trei au fost candidații USR Plus, Flaviu Udrea, și independentul Horia Șulea.

Bogdan Pivariu - 5619 voturi 44%

Flaviu Udrea - 2902 votruri 22,7%

Horia Șulea - 2381 voturi 18,68%

Daniel Meze - 1349 voturi 10,59%

Augustin Criste - 484 voturi 3,8%

Doru Matei - 303 voturi 2,38%

Ovidiu Pâslariu - 276 voturi 2,17%

Radu Farcaș - 226 voturi 1,77%

Dragi floreșteni,

Orice câștigător este dator cu un mesaj de mulțumire, dar mulțumirile pe care vreau să vi le adresez astăzi nu vi le adresez doar din politețe. Eu vă mulțumesc din tot sufletul. În primul rând, vă mulțumesc pentru că ați avut răbdarea de a afla cine sunt, de a îmi studia programul politic și ideile.

Dincolo de eforturile mele de a mă face cunoscut, voi ați avut încredere și disponibilitate pentru un politician tânăr, care visează viitorul alături de voi. M-ați văzut, m-ați ascultat, mi-ați evaluat programul și ați decis. Pentru mine. Vă mulțumesc încă o dată!

Și vă mai mulțumesc pentru un lucru: toată campania asta, tot ce am făcut și am spus în aceste săptămâni agitate, s-a legat de ideile și soluțiile mele politice. Alți candidați s-au ocupat cu alte lucruri. Au existat atacuri josnice la adresa mea. Fiindcă nu erau adevărate, am fost, desigur, indignat. Am stat și m-am gândit dacă să le răspund și în cele din urmă am decis să n-o fac. Motivul: am avut încredere în voi, în faptul că sunteți mai interesați de propuneri și soluții constructive, de viitor, decât de scormonitul în trecutul cuiva.

Contează viitorul.

S-a dovedit, fără discuție, că nu am greșit având încredere în voi. Pentru că și voi ați avut încredere în mine. Iar acesta e doar începutul. Treaba mea începe de-abia acum, trebuie să vă confirm această încredere. Am mai spus-o: am candidat ca să câștig. Și am câștigat pentru a nu vă dezamăgi!”, a transmis noul primar al comunei Florești.

.

Comentarii Facebook