Gheorghe Funar sustine ca Eminescu a fost asasinat de evrei

Gheorghe Funar a declarat ca evreii au fost "deranjati de scrierile politice si de poeziile" poetului si ca l-au otravit cu mercur.

 

"Eminescu nu a murit de moarte buna, a fost asasinat de niste alogeni. Erau evrei, insi din poporul ales, cei care au pus la cale asasinarea poetului, deranjati de scrierile politice si poeziile lui Eminescu. A fost otravit cu injectii cu mercur facute de Francisc Isack, un medic evreu", a afirmat Funar intr-o conferinta de presa. El sustine ca timp de 121 de ani adevarul despre moartea lui Eminescu a fost falsificat si ca documentele referitoare la starea de sanatate a poetului au disparut de la Biblioteca Academiei Romane.


"Intoxicatia cu mercur a grabit sfarsitul lui Mihai Eminescu. Moartea lui Eminescu a fost, de asemenea, provocata de o lovitura la cap, cu o caramida, data de un nebun autentic in curtea Spitalului Caritatea din Bucuresti, in timp ce poetul se plimba pe o alee", a mai spus liderul Partidului Romania Mare. El spune ca medicii romani au constatat ca Eminescu nu a fost sifilitic.

 

Politicianul clujean crede ca adevarul trebuie sa iasa la lumina si ca urmasii celor care l-au asasinat pe Eminescu ar trebui sa isi ceara scuze poporului roman.

Comentarii Facebook