Joi 7 Iulie

Geoană: Sunt alături de Ponta. Știu cât îi e de greu. La mine a fost și mai GREU

 

Senatorul PSD, Mircea Geoană, a declarat că este alături de Victor Ponta și că știe cât îi e de greu.

 

Vă spun că am văzut filmul ăsta şi în 2004 şi în 2009. Evident că este o dezamăgire firească şi nu vreau să fiu în pielea lui Ponta, pentru că momentul în care ţi se confirmă o astfel de situaţie şi la o diferenţă atât de mare, nu a fost uşor. De aceea, omeneşte vorbind, sunt alături de el pentru că ştiu prin ce trece. Nu e un moment uşor pentru nimeni”, a spus Geoană.

 

El a explicat că lui i-a fost și mai greu, după ce seara s-a bucurat și dimineața pierduse alegerile.

 

Pentru mine a fost şi mai greu pentre că eu de fapt am câştigat. Atunci vă daţi seama că la mine, după momente de euforie pe scenă, pe care vi le aduceţi aminte cu toţii, la mine a fost probabil şi mai greu. Una e să te duci la culcare ştiind că eşti preşedinte şi să te scoli cu domnul Băsescu reinventat de o manieră sistematică şi alta e să pierzi la un milion de voturi diferenţă”, a spus Geoană.

 

Cred că şocul domnului Ponta este important şi de aceea mă feresc să mă reped către concluzii personale. Avem nevoie de acest moment de colegialitate şi de găsire a noi soluţii, de a stabiliza guvernarea, partidul, dar şi pentru a găsi soluţia pentru viitor”, a spus Geoană.

Comentarii Facebook