Vineri 7 Octombrie

Fostul purtător de cuvânt al Prefecturii Cluj a pierdut procesul cu instituția la care a lucratO situație controversată s-a produs la Cluj. Este implicată Ana Maria Danciu, fostul purtător de cuvânt al Prefecturii Cluj. Potrivit gazetadecluj.ro, aceasta a pierdut procesul cu instituția la care a lucrat pentru că a primit necuvenit aproximativ 6.000 lei.

Mai, exact, decizia judecătorească arată că Ana Maria Danciu trebuie să returneze Prefecturii Cluj aproximativ 6.000 lei, bani care i-au fost acordați necuvenit pentru a își cumpăra de mâncare în perioada 2014 – 2017.

Fostul purtător de cuvând din cadrul Prefecturii Cluj are un drept de apel de zece zile, iar cererea poate fi depusă în cadrul Tribunalului Cluj.

Decizia judecătorească a Tribunalului Cluj

Admite acțiunea formulat şi precizată de reclamanta I P J CLUJ P în contradictoriu cu pârâta D A-M în consecință Obligă pârâtul la plata sumei de 6345 lei cu titlu de plată nedatorată, reprezentând diferență normă de hrană acordată necuvenit în perioada iunie 2014 – ianuarie 2017. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depun la Tribunalul Cluj”, arată soluția pe scurt a Tribunalului Cluj.

De menționat este faptul că, Ana Maria Danciu a fost și purtător de cuvânt al PSD Cluj. Totodată, aceasta este soția lui Florin Danciu, fost patron de presă din Cluj Napoca și proprietarul unor firme de publicitate.


Comentarii Facebook