Florești: Ce măsuri impune Compania de Transport Public Cluj pentru a fluidiza traficul mijloacelor de transport în comun


Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca a anunțat un nou set de măsuri pentru fluidiza traficul mijloacelor de transport din comuna Florești. 

În ultimele săptămâni, lucrările la carosabil, condițiile meteo, cât și comportamentul de multe ori imprevizibil al participantilor la trafic au afectat gradul de predictibilitate al timpilor de deplasare, în special pe traseele de Floresti și nu au fost rare momentele în care au fost trimise vehicule de rezerva pentru a reduce timpul de așteptare din stații.

Pentru a reduce neplacerile cauzate de ambuteiajele zilnice de pe ruta Florești – Cluj-Napoca, în special între orele 6:20 - 8:00 și pentru a crește gradul de predictibilitate a programelor de circulație, începând cu data de 23.11.2022 Compania de Transport Public Cluj-Napoca suplimentează și ajustează graficele de circulatie ale liniilor M21 si M26 la noile condiții de trafic. 

În acest sens, intre orele 5:55 – 6:20 va crește frecvența plecărilor din Cetatea Fetei pe liniile M 21 și M 26, astfel încât timpul de parcurs până în Cluj-Napoca sa fie de maxim 30 min, față de 100 minute după ora 6:20. Pentru evitarea stationarii îndelungate in trafic și in mijlocul de transport, sugerăm calatorilor sa utilizeze mijloacele de transport introduse suplimentar de la Primarie, Ferma si cele din Cetatea Fetei pana la ora 6:20.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA monitorizează zilnic modul de desfășurare a traficului rutier in general si a transportului public in special și împreuna cu Primaria Floresti cauta identificarea celor mai bune soluții pentru optimizarea serviciului de transport”, precizează CTP Cluj.

Comentarii Facebook