Firmele care transporta persoane de la Floresti, Zalau si Satu-Mare, amendate de Primaria Cluj-Napoca

 

Politistii locali din Cluj-Napoca au santionat firmele care efectueaza transport persoane pe rutele Cluj-Floresti, Cluj-Zalau, Cluj-Satu-Mare pentru nerespectarea statiilor prevazute pentru imbarcarea calatorilor.

 

"In data de 12.01.2012, intre orele 10.00 - 15.00, politistii locali din cadrul Serviciului inspectie comerciala, in colaborare cu subcomisarul Liviu Gaia, sef Serviciu control trafic rutier, au desfasurat o ampla actiune de verificare a respectarii statiilor de imbarcare/debarcare a calatorilor aprobate pe raza municipiului Cluj-Napoca. Actiunea s-a desfasurat in urmatoarele zone: Calea Floresti – parcarea magazinului "Billa" si in zona nodului N (Calea Floresti, nr. 62); Piata Garii - spre strada I.L. Caragiale; strada Gavril Muzicescu (malul Somesului) – in vecinatatea Hotelului "Napoca". In urma verificarilor s-a constatat efectuarea activitatii de transport persoane pe rutele Cluj-Floresti, Cluj-Zalau, Cluj-Satu-Mare fara respectarea statiilor autorizate pentru imbarcarea calatorilor si fara detinerea tuturor documentelor prevazute de lege", se arata intr-un comunicat al municipalitatii.

 

De asemenea, au fost incheiate 13 procese-verbale de constatare a contraventiilor aplicate conducatorilor auto, in conformitate cu prevederile Legii nr. 92/2007 (a serviciilor de transport public local). Valoarea amenzilor aplicate a fost de 13.000 lei.

Comentarii Facebook