Emil Boc se plange ca a ramas fara sala de sport in Rachitele: Udrea a taiat finantarea!


Premierul Emil Boc a anuntat ca ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a taiat finantarea pentru sala de sport care urma sa fie construita in satul sau natal, Rachitele.

Boc a inaugurat alaturi de Elena Udrea o sala de sport in comuna teleormaneana Suhaia, si a vorbit cu regret despre sala de sport din satul natal.

"Nu am avut eu o asemenea sansa sa am o sala de sport. Si acum am inteles ca a vrut Tariceanu in 2006 sa faca o sala de sport la mine in sat, dar doamna Udrea i-a taiat finantarea, asa ca nu am avut nici acum sansa sa am o sala de sport", a spus ironic Boc, citat de Agerpess.

Premierul si-a adus aminte ca in copilarie facea sport pe dealurile din Rachitele. "Noi faceam sport pe dealuri, terenurile de sport erau mai putin amenajate, dar era o placere sa faci fotbal, chiar handbal in fata scolii. Important este sa vrei sa faci sport si nimic nu este mai sanatos pentru copii decat sa faca sport si sa invete", a spus Emil Boc.

Potrivit e-licitatii.ro, Compania Nationala de Investitii a postat un anunt in 2010 privind construirea unei sali de sport in satul Rachitele.

Comentarii Facebook