Emil Boc râde de alții care stau cu gunoiul în stradă! Clujenii l-au taxat pentru că îi arde de glume și noi trăim cu Supercom - VIDEO


Primarul Emil Boc, sau persoanele care îi administrează contul, au postat un clip cu gunoaiele pe stradă din Paris, spunând că și la ”case mai mari” sunt astfel de situații. 

Umor de duminică: Când nu dorești la Cluj să fie ca la ….Paris ( în materie de salubritate)! No, se mai întâmpla și la „case mari”!”, scrie pe contul primarului.

Lucrurile nu stau chiar așa, fiind aici o manipulare ieftină. În Paris este grevă a gunoierilor, nefiind o chestiune uzuală ca gunoaiele să stea pe străzi.   

Clujenii au ”mirosit” rapid manipularea și i-au transmis lui Boc să se ocupe mai atent de gunoierii de la Supercom, care nu ridică deseurile deși sunt plătiți la zi.

Ce i-au transmis clujenii primarului Emil Boc:

”De fapt, ceea ce vedem acolo este dovada ca francezii chiar știu sa protesteze. Pentru cei care nu sunt la curent, în Paris, zilele acestea, sunt greve peste greve si proteste peste proteste vis-a-vis de reforma pensiilor care prevede creșterea vârstei de pensionare cu 2 ani (de la 62 la 64)...”.

”Șmecher nenea primar..., încearcă sa manipuleze și sa tina partea super(com)..., dar lumea știe că acolo e așa dintr-o anumită cauză, aia sunt pe treaba lor și când vor o schimbare nu se lasă.... La noi în schimb e mizerie continua, o fi greva și la noi..., probabil deja vor majorare de tarife…”

”Așa o să ajungem și noi dacă mai rămâne SUPERCOM!!!!”

”La asta nu mă așteptăm! I’m sorry but I don’t think it’s professional for you to post such content. You want to show cluj is better? Laughing at other leaders mismanaged to show your work is better? Come on. You can do better! Take it down!”.

”Cati bani v-au dat ăștia sa faceti contract cu ei? Pe langa faptul ca nu se strange gunoiul au dispărut și cosurile pentru sticla”.

”Acolo e așa și foarte bine fac pentru că protestează împotriva creșterii anului de pensie de la 62 la 64, nu dezinformați și dați știri false că nu suntem proști, e normal să aibă trenurile întârziate, și blocaje, dacă protestează la noi sunt întârziate fără proteste, la noi sunt gunoaie pe străzi fără să protestăm, când oamenii cică merg la muncă”.

Comentarii Facebook