Emil Boc nu acceptă criticile și rămâne ferm în privința „betonării” Clujului: „Daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”


Primarul Emil Boc continuă să se plângă că ar fi victima unei dezinformări, că orașul nu este betonat și copacii sunt prioritizați. În cadrul unei intervenții radio, edilul a declarat cu încredere că cei care îl critică „au șansa acum să vadă verde cât nu au văzut în viața lor”. Ba chiar mai mult, „daltoniștii betoanelor” nu mai pot evita verdele acum.

„Cei care aveau marota cu betoanele au șansa acum să vadă verde cât nu au văzut în viața lor. Strategia noastră nu a fost aceea de a închide zonele publice cu cele 9 străzi care au fost în lucru, pentru că ar fi însemnat să blocăm mai mult decât era necesar activitatea în zona centrală, să blocăm activitatea economică la mai mulți comercianți, care și așa au avut de suferit câteva luni bune. 

Am deschis de mult timp, lăsând ca ele să se refacă oarecum sub trafic. Dar toate lucrările care se refac, se refac pe cheltuiala constructorului și ca parte a contractului. Și după recepția finală, unele lucrări pot rămâne în observație și în remediere ulterioară.

Toate aceste lucrări acum arată adevărata față, și pe malul Someșului, și în parcul Feroviarilor, și pe Kogălniceanu văd (și ei, n. red.) acești arbori în plus pe care i-am plantat. Pe platoul de la Sala Sporturilor n-au fost niciodată copaci. Acuma cred că au rămas fără benzină cei care vorbesc de betoane la Cluj. Daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”, a declarat Emil Boc, la ZIUA LVE. 

Comentarii Facebook