Emil Boc nu a vrut sa comenteze angajarea lui Syda, iubitul Elenei Basescu, la Ambasada din Paris


Emil Boc nu a vrut sa comenteze scandalul iscat de numirea lui Syda, iubitul Elenei Basescu, in functia de secretar economic la Ambasada Romaniei din Paris. Premierul a spus ca e treaba celor care l-au numit acolo.

Syda, iubitul Elenei Basescu, pe numele real Bogdan Ionescu, a castigat concursul pentru ocuparea postului de secretar economic de gradul trei al Ambasadei de la Paris. Initial, in luna martie, Syda s-a angajat la ministerul Economiei, condus de Adriean Videanu.

"Ocuparea posturilor din reteaua externa a MECMA se face in conformitate cu prevederile legale privind trimiterea in misiune permanenta a personalului diplomatic si consular, precum si a regulamentelor interne privind recrutarea si selectarea personalului din cadrul Birourilor de Promovare Comerciala Economica (BPCE)", scrie site -ul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA).

Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, are 30 de ani, si o cariera de invidiat. A fost apropiat de PDL inca din 2007, cand a ocupat postul de consilier al ministrului Integrarii, Anca Boagiu.

Potrivit ziarelor centrale, iubitul mezinei presedintelui a facut anul trecut bani multi de la bursa. Cotidianul scrie ca, firma de brokeraj Equity Invest, la care Bogdan Ionescu, zis Syda, e actionar, a facut tranzactii de 77,2 milioane de lei, surclasand case de brokeraj celebre la care sunt actionari "greii" Dan Voiculescu si Dinu Patriciu.

In acest an firma de brokeraj Equity Invest a facut tranzactii de aproape 20 de milioane de lei, dublu fata de firmele concurente conduse de Dinu Patriciu, si Dan Voiculescu.

Colac peste pupaza, fiica presedintelui, Elena Basescu, a anuntat ca se va casatori cu "craiul" de Dorobanti in luna iunie a acestui an. Nasii ar putea si tot de seama: premierul Emil Boc si ministrul Adriean Videanu.

 

Video: realitatea.net

Comentarii Facebook