Duminica 1 Noiembrie

Emanuel Ungureanu, candidatul USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca, a votat: Bob cu bob, orice vot contează. Haideți la vot! - VIDEO


Emanuel Ungureanu, candidatul USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca, a votat duminică dimineața, și i-a chemat și pe clujeni să voteze, respectând regulile de distanțare socială.

Ungureanu a spus că oamenii trebuie să voteze pentru un Cluj european, care să își schimbe fața de pe Valea Fânațelor și până în Mărăști sau Mănăștur. ”Sunt optimist alături de colegii mei. Vom avea un număr important de clujeni, care înțeleg că viața noastră poate fi frumoasă și în cartiere, nu doar în centru. Să avem spitale noi, un trafic mai decent, să avem un oraș comparabil cu cele din Cehia, Polonia sau Ungaria. Puțin nu este de ajuns, vrem mai repede, vrem mai bine.

Am venit cu speranță și am apăsat ștampila cu încredere că părinții și copiii, oamenii în vârstă din Cluj, cei cu probleme de sănătate, vor avea un Cluj european cu adevărat, cu un ritm de creștere care să se vadă din Valea Fânațelor, până în Mărăști, până în Mănăștur, până în Dâmbu Rotund, Someșeni, Iris, Someseni, Sopor, să avem un trai decent peste tot.

Vă aștept la vot în număr foarte mare. Bob cu bob, mai aduceți încă 10 oameni, încă 20 de oameni, încă 30 de oameni, să fim mulți ca să contăm. Astăzi, puterea este în mâinile voastre dragi clujeni și dragi români. Indiferent unde votați, aveți posibilitatea să faceți istorie, așa că cu măsuri de protecție, cu mască, cu dezinfectare, cu un pic de distanțare fizică, putem vota în siguranță. Vă aștept la vot”, a spus Emanuel Ungureanu.

.

Comentarii Facebook