Emanuel Ungureanu amenință că nu mai candidează la Primăria Cluj-Napoca, din cauza unui ”penal” din USR-Plus


Emanuel Ungureanu, candidatul USR - PLUS la Primăria Cluj-Napoca, a amenințat că se retrage din cursa pentru scaunul de primar, după ce pe lista de consilieri locali s-a aflat că este un candidat care are dosar penal. 

Emanuel Ungureanu s-a retras aseară din poziția de candidat al alianței USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca ca urmare a unor conflicte interne din cadrul USR. Noua propunere a USR va fi anunțată în câteva zile”, se arată într-un email anonim trimis redacției Știri de Cluj.

Contactat telefonic, Emanuel Ungureanu a spus că informația este parțial adevărat, dar că încă nu și-a retras candidatura. 

Am aflat că un candidat de pe lista de Consiliu Local a avut o condamnare penală. Este un coleg cu trecut ciudat și le-am spus că nu vreau să merg să dau explicații pe stradă pentru cineva care a avut o condamnare penală. Am înțeles că o rezolvă. Le-am spus că dacă acest coleg nu este retras de pe listă, eu nu voi candida. Este un coleg care a avut o condamnare pentru o bătaie pe stradă, dar care acum are cazierul curat. Nu cred că într-un partid al integrității are loc un astfel de candidat”, a spus Emanuel Ungureanu.

Acesta a spus că a primit asigurări că problema va fi rezolvată.

Comentarii Facebook