Elevi, antentie! Cu un singur click, parintii vor intra virtual in clasa!

 

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, vrea ca pana in 2013 sa fie instalat un sistem de supraveghere in toate centrele din tara, care sa le permita parintilor sa vizualizeze online clasa in care copilul lor invata.

 

Camerele video folosite la supravegherea examenului de bacalaureat vor fi folosite in cadrul unei campanii de preventie a violentei in scoli. Ministrul interimar al Educatiei a mai spus ca toate clasele vor fi monitorizate, potrivit Realitatea TV. 

 

"La nivelul Ministerului Educatiei va incepe o campanie de preventie a violentei in scoli, care va fi implementata cu ajutorul camerelor folosite la Bacalaureat. Vom instala un sistem de supraveghere, ca sa monitorizam ce se intampla in clase. La Bucuresti, inca de anul acesta va fi instalat acest sistem, unde se va vedea la Ministerul Educatiei ce se intampla in fiecare clasa. inca nu avem banii necesari pentru toate centrele. In 2013, parintii cu un singur click vor vedea ce se intampla in clase", a spus ministrul Educatiei, care a explicat ca atat sustine protectia si paza in scoli.

Comentarii Facebook