Elena Udrea: Este posibil ca PDL sa inlocuiasca traditionalul portocaliu la alegerile din 2012

Vicepresedintele PDL, Elena Udrea, a declarat ca este posibil ca, in 2012, PDL sa inlocuiasca traditionalul portocaliu, pentru ca partidul are nevoie de un suflu nou.

 

"Este posibil. Eu cred ca partidul are nevoie de un suflu nou, de un imbold, de un nou inceput in maniera in care se prezinta electoratului, context in care am putea decide si schimbarea culorii identitare", a declarat Elena Udrea intr-un interviu acordat pentru ziarulring.ro.

 

Ea crede ca PDL are sanse sa castige alegerile viitoare daca reuseste sa trezeasca electoratul. "PDL are sanse mari sa castige viitoarele alegeri daca se mobilizeaza si reuseste sa trezeasca electoratul. Oamenii sunt suparati, dar nu neaparat pe cine trebuie. Nu noi am adus criza, criza s-a manifestat in toata lumea. Noi am luat masurile corecte, de combatere a crizei. (...) Oamenii au uitat cine este PSD sau PNL, si noi trebuie sa le reamintim, sa dezgolim cele doua partide de ipocrizia cu care s-au acoperit in incercarea de a pacali electoratul", a mai spus Elena Udrea.

Comentarii Facebook