E.ON Gaz, amendă MAXIMĂ la Cluj, pentru lucrarea de pe Tăietura Turcului

 

Primarul Emil Boc a declarat că a fost aplicată amenda maximă companiei E.ON Gaz pentru lucrările de pe Tăietura Turcului. 

 

A fost vorba și este încă de o lucrare a E ON Gaz de înlocuire a unei conducte cu subtravesare a căii ferate. Termenul de finalizare a lucrării era 11 septembrie, dar l-au depășit și au fost amendați cu 6000 de lei, amenda maximă prevăzută de lege. În acest moment, au refăcut o parte din gropile de acolo, le-au acoperit temporar, ca să nu mai fie atât de mare deranjul pe care l-au făcut și estimăm că mai au circa 10 zile până când vor aduce drumul la starea inițială. În fiecare zi, Primăria îi verifică și le va aplica și alte sancțiuni, dacă va fi nevoie.

 

Acum am putut să aplicăm amenda maximă și îi urmărim să le finalizeze. Având în vedere stadiul lucrărilor, apreciem că mai durează 10 zile până la refacerea completă a drumului. La finalizare se va asfalta așa cum era inițial”, a spus Emil Boc.

 

Primarul a precizat că este posibil să oblige regiile care lucrează pe drumuri să pună panouri în care să precizeze datele despre lucrare: cine lucrează, durata și obiectul șantierului.

 

Clujenii se plâng în mod repetat de problemele de pe Tăietura Turcului. Lucrările au generat întârzieri și blocaje, dar și avarii la autoturisme. 

-----------------------

UPDATE

 

În zonă a fost și o avarie la conducta de apă, care a spălat lucrarea de la E.ON Gaz și a sporit disconfortul cetățenilor. 

 

Amenda de 6.000 de lei a fost luată de o firmă care a subcontractat lucrarea de la E.ON Gaz.

 

Crater din Cluj acoperit de Dorel cu nisip, în bătaie de joc! Ce a pățit un clujean - FOTO

Comentarii Facebook