De unde vine acest tupeu la Cluj? Constructorul de pe strada Victor Papilian a blocat accesul executorului și al poliției - FOTO


Constructorul care a săpat groapa de pe strada Victor Papilian, din cartierul Europa, și care a dus la alunecarea terenului din jur, interzice executorului să pună în aplicare deciziile instanței. 

Autoritățile continuă seria lungă de dat cu stangu-n dreptul: joia trecută instanța a aprobat cererea primăriei pentru ordonanta președințială, prin care Primăria Cluj Napoca urma să acopere craterul uriaș pe de strada Papilian și să stabilizeze zona.

5 zile mai târziu, asistăm la un "balet" continuu intre beneficiarul proiectului și autoritati: dl beneficiar a blocat, cu masina personala, accesul pe șantier, iar poliția și executorul vin, din când în când, să îl roage frumos să elibereze drumul.

Acesta refuză și autoritățile revin a doua zi și reiau seria de rugaminti.

Mulțumim, Doamne, că nu dai ploaie! Ca cei desemnați să ne apere interesele au o înțelegere tare eronată a termenului "de urgență"!”, spun clujenii care au case pe strada Victor Papilian.

Locuințele din zonă au început să se crape, iar oamenii se tem de o posibilă surpare a terenului din jurul gropii. 

241153586_109195281501665_8148047242626278871_n.jpg

Comentarii Facebook