De ce își face Emil Boc campanie în București? Joi a fost la trei emisiuni! I s-a propus funcția de primar


Emil Boc este tot mai prezent în presa din Capitală, mai ales alături de Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL la Primăria București. 

Boc a fost premier și se pare că nu a renunțat la visul de a ”recuceri” Bucureștiul, dar încă nu este clar ce urmărește. De câteva luni este prezent săptămânal la diverse emisiuni din București. Spre exemplu, joi, 23 iulie, a participat la nu mai puțin decât 3 emisiuni, la Digi FM, la Realitatea Plus și la Libertatea, iar la Cluj a fost invitat la Napoca FM, adică un total de 4 ore prin studiouri, chiar dacă prin telefon.

La una dintre emisiuni i s-a propus să candideze la Primăria București. 

Eu apreciez acest compliment la adresa clujenilor, ce fac aici este meritul lor. În privința Bucureștiului, sunt convins că bucureștenii știu ce au de făcut. Vor avea decizia pe masă pe 27 septembrie când vor fi alegerile.

Este un oraș minunat. Eu am trăit mulți ani în București și pot să vă spun că are Capitala avantajul unor oameni extraordinari. Eu nu o să uit niciodată perioada aceea pe care am petrecut-o în București, calitatea extraordinară a oamenilor”, s-a eschivat Boc. 

Comentarii Facebook