Daniel Buda acuză aleșii USL Cluj că ignoră nevoile orașului: Autostrada Transilvania, Spitalul Regional de Urgenţă, Cultural Transilvania

 

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, le solicită parlamentarilor USL Cluj să nu uite de promisiunile din campania electorală în ceea ce priveşte finanţarea de la bugetul naţional a proiectelor de interes major ale judeţului Cluj.

 

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, atrage atenţia parlamentarilor USL Cluj ”să nu adopte din nou strategia din perioada 2000-2004 de izolare a Clujului, izolare evidentă în proiectul bugetului naţional. Dacă în campania electorală s-au prezentat cu un program de guvernare realizat strict pentru câştigarea voturilor bazat pe calcule ireal, iată ca nici nu a trecut o lună de la guvernare că ne-am trezit cu taxe şi impozite dublate, impozite forfetare, sistarea finanţării şcolilor şi spitalelor dar, şi mai grav, lipsa unei strategii de atragere de investiţii şi investitori pentru crearea de noi locuri de muncă. Din păcate, aşa cum arată proiectul de buget actual, atât judeţul Cluj cât şi Transilvania vor fi văduvite de o finanţare corespunzătoare pentru obiectivele strategice precum: continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, Spitalul Regional de Urgenţă, Cultural Transilvania”.

 

Buda susține că județul Cluj, ”unul dintre cei mai importanţi contributori la bugetul naţional”, trebuie să primească finanțare pe măsură pentru aceste ”obiective atât de importante şi necesare pentru zone a Transilvaniei”. 

Comentarii Facebook