Dan Morar, noul preşedinte TSD Cluj


Preşedintele interimar al TSD Cluj este Dan Morar, care a fost propus în funcţie de PSD Cluj după ce Gabriel Oniga s-a retras din această funcţie.

Dan Morar este de profesie economist, manager relaţii clienţi IMM-MICRO la Volksbank Cluj.

România de astăzi are nevoie de o implicare consistentă a tinerilor în politică, o viaţă fără tineri reprezentând un viitor fără perspective.

TSD Cluj îşi propune să susţină integrarea tinerilor în piaţa muncii, asigurarea unui salariu decent, corespunzător experienţei şi nivelului lor de pregătire, asigurarea condiţiilor pentru o viaţă intelectuală, culturală şi sportivă corespunzătoare” a declarat Dan Morar, preşedintele TSD Cluj.

Fostul Preşedinte al TSD Cluj, vicepreşedintele PSD Cluj-Napoca, Gabriel Oniga va rămâne alături de tinerii social-democraţi, acordându-le sprijin în activitatea politică.

Sunt convins că echipa matură şi echilibrată pe care am format-o împreună la TSD Cluj, va continua proiectele începute şi nu va creşte sub umbra populismului retoric şi a ofertelor maximale cu care unii politicieni ne-au obişnuit în ultimii ani” a declarat Gabriel Oniga, vicepreşedinte PSD Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook