Miercuri 24 Aprilie

Daca aveti reclamatii cu privire la strazi care nu au fost deszapezite in Cluj-Napoca, puteti suna la nr 0264-984!

 

Daca aveti reclamatii cu privire la modul in care firmele de deszapezire isi fac treaba si sunteti nemultumiti de deszapezire, puteti reclama la  0264-984 sau la Dispeceratul Central al Primariei, tel. 0264/431753.

 

Potrivit datelor furnizate de catre reprezentantii Primariei Cluj-Napoca pana acum cele doua firme care asigură deszapezirea la Cluj-Napoca, SC Rosal Grup SRL şi SC Bratner Servicii Ecologice SA, au utilizat in ultimele 24 de ore, 606 tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului pe strazile din oras.

 

Firma SC Rosal Grup SRL a intervenit de 3 ori pe strazile cu gradul de urgenta I si de 2 ori pe strazile cu gradul de urgenta II si III, in timp ce SC Bratner Servicii Ecologice SA a intervenit de 2 ori pe strazile cu gradul de urgenta I, de 2 ori pe strazile de urgenta II si o data pe strazile de urgenta III.

 

Din cauza stratului gros al zapezii, pe langa operatiunea de combatere a poleiului, firmele de deszapezire au intervenit si cu lamele pentru indepartarea zapezii de pe carosabil (realizand cate o pluguire in fiecare sector din municipiu).

 

Din seara zilei de duminica, 26 decembrie a.c. (de cand a inceput ninsoarea) si pana in prezent a fost utilizata in total o cantitate de 1136 de tone de material antiderapant.

 


 

Comentarii Facebook