Crin Antonescu: Traian Băsescu a minţit. Lucrurile nu stau așa

 

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că preşedintele Traian Băsescu ”a minţit şi a dezinformat naţiunea” când a anunţat că ”România se află cu un picior în prăpastie fiind izolată extern”.

 

În această seară a fost foarte flagrant când preşedintele Băsescu s-a erijat într-un superemisar al SUA, spunând altceva decât ne-a spus foarte clar Victoria Nuland. Niciun oficial al SUA, NATO, UE nu au spus, sugerat vreodată, oricât de abil că România este cu un picior în prăpaste, niciodată vreun partener oficial nu a evocat starea de izolare a României, sau iminenţa unei asemenea posibilităţi”, a spus Antonescu.

 

Liberalul susține că monitorizarea țărilor UE este o chestiune generală.

 

România se află sub monitorizare - MCV, iar această iniţiativă susţinută de parlamentarii liberali români a fost introdusă tocmai pentru ca România să nu mai fie tratată cu o măsură diferită. Dacă este să verificăm împreună, este să verificăm în toată Europa. PPE a votat împotriva acestei rezoluţii, pentru că prima ţară asupra căreia ar putea funcţiona o astfel de monitorizare e Ungaria”, a afirmat Antonescu. 

 

El a mai spus că Traian Băsescu a minţit şi când a vorbit despre modificarea viitoarei Constituţii.

 

Nu este mult dacă îi cer preşedintelui să se comporte în ultimul an de mandat cu mai multă demnitate. Nici eu nu am vreun motiv să mă las intimidat de campanii de presă şi eu am linia de consecvenţă şi intransigentă. Am greşit şi eu în materie de limbaj, dar hai să facem în 2014 un pact minimal, să nu mai spună nici preşedintele, nici alţii, să nu mai spunem grozăvii , minciuni şi lucruri profund dăunătoare în faţa poporului român şi să avem o atitudine cuviincioasă”, a precizat Antonescu.

 

Băsescu: ”Vreau sa intelegeti foarte bine ca suntem cu un pas in prapastie”

Comentarii Facebook