Crin Antonescu și-a dat demisia din funcția de președinte al Senatului. Ponta l-a aplaudat



Liderul PNL, Crin Antonescu și-a dat demisia din funcția de președinte al Senatului, în cadrul ședinței de plen a Parlamentului.

"Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastră vedeţi în prezenţa mea în fruntea Senatului semnul că USL mai există. Vă spun eu, USL nu mai există. Aveţi curaj, ca să ne convingem amândoi, să demisionăm amândoi din funcţiile pe care le-am obţinut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveţi consilierii, presa. Eu demisionez frumos din preşedinţia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcţia de premier, pe care v-a dat-o USL", a anunţat Antonescu în plenul reunit.

Premierul Victor Ponta i-a răspuns lui Crin Antonescu, spunând că el nu își va da demisia, apoi susținând că afirmația făcută de liberal este o amenințare ”goală”. Ponta chiar l-a comparat pe președintele PNL cu Traian Băsescu, în momentul în care și acesta a declarat că își va da demisia, dar nu a făcut-o.

La câteva minute după intervenția lui Ponta, Crin Antonescu a luat din nou cuvântul anunțându-și demisia în aplauzele parlamentarilor.

"Dragi colegi, eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului", a anunţat Crin Antonescu în plen.

La auzul anunțului făcut de fostul partener de guvernare, Ponta a început să-l aplaude.

Comentarii Facebook