Cozi uriașe la secțiile de votare din zona Hașdeu: Așteptăm la coadă de peste 40 de minute FOTO și VIDEO


Ziua alegerilor i-a scos din case pe clujeni iar acest lucru se vede și după cozile de la secțiile de vot, cozile fiind foarte lungi, în special în centru și în zona campusului studențesc Haședeu.

La secția numărul 4, de la Colegiul Tehnic Augustin Maior, alegătorii sunt nevoiți să aștepte chiar și peste 40 de minute. Motivul aglomerației este că mulți dintre studenți care stau în Hașdeu vin aici pentru a vota, fiind foarte aproape de cămine.

Până la ora 13.00 au votat în jur de 500 de oameni, dintre care aproximativ 130 fiind pe liste suplimentare”, a declarat președintele secției de votare, Ioan Tiniș.

Studenții veniți să voteze sunt nemulțumiți de faptul că sunt nevoiți să stea atât de mult la coadă, iar unii dintre ei au preferat să nici nu mai meargă la vot din această cauză.

Ar trebui să facă ceva cu aglomerația asta de la secții. Trebuia să fi adus mai multe cabine de vot sau să gestioneze mai bine modul în care intră oamenii sa voteze, nu știu. Mai mulți dintre colegii mei au și plecat, pentru că s-au săturat să aștepte atât de mult la coadă”, ne-a spus un student care își aștepta rândul pentru a intra în cabina de vot.

De asemenea, secțiile de vot 25, 27, 28 și 29, de pe strada Moților sunt si ele foarte aglomerate.

Le-am recomandat celor care nu vor să mai stea atât la coadă să meargă la secția de votare de la liceul Economic sau în secțiile de votare din cartierul Zorilor”, mai spune Ioan Tiniș.

Comentarii Facebook