Controlorii CTP Cluj acuzați de ABUZ după o noapte de Untold. Ce a pățit un tânăr cu abonament

 

Controlorii de la CTP Cluj sunt acuzați de un nou abuz, după un incident petrecut duminică dimineața, la ora 6.30.

 

CTP Cluj a introdus curse speciale pentru Untold, dar pe aceastea nu mai erau valabile abonamentele obișnuite, ci trebuia plătit bilet, care costa 3 lei. 

 

Untold și RATUC. Compania de transport în comun, RATUC, cu ocazia festivalului, a introdus un număr relativ mare de curse speciale pe anumite linii de autobuze. Totul frumos până aici. Mulți tineri, din Cluj, au abonamente pe liniile respective însă aceștia trebuiau să cumpere bilete de la "vânzătorii de bilete" din stație pentru că altfel nu puteau să urce pe autobuz (frumos mod de a strânge bani pe spinarul tinerilor). Astăzi dimineață, am rămas pur și simplu șocată de nesimțirea cu care aceștia tratau oamenii. Pe lângă faptul că ”n” tineri, obosiți, așteptau de peste o oră ca să intre cursele normale de autobuz la care sunt valabile abonamentele, dragii noștri de la această companie amestecau cursele regulate cu cele speciale (după orarul normal trebuia să fie cursă regulată, dar tot veneau cele speciale), în fine.

 

Un tânăr, foarte obosit, a urcat într-o cursă specială refuzând să ia bilet deoarece are abonament pe linia respectivă (oarecum normal). Acesta a fost coborât din autobuz într-un mod destul de agresiv de către dragii noștri ”controlori”. Toată lumea din stație era deranjată de ce se întâmpla, toată lumea ataca controlorii însă aceștia l-au luat pe tânăr și probabil, l-au dus la poliție?! Pentru că săracul dorea să ajungă acasă la 06:30 dimineața?! Pe lângă acesta, pe cursele speciale erau oameni vârstinici. Întreb oare și ei au cumpărat bilet sau erau valabile "abonamentele" gratuite?!

 

Foarte frumos ce se întâmplă! Se vede umanitatea în mulți!! Poate pe cei străini îi puteți păcăli, însă pe clujeni niciodată!!”, a relatat Anita Pop.

Comentarii Facebook