Concurs pentru postul de sef al Directiei Urbanism din cadrul Primariei Cluj-Napoca


Postul de sef al Directiei de Urbanism din cadrul Primariei Cluj-Napoca a fost scos la concurs, anunta municipalitatea.

"Agentia Nationala a Functionarului Public organizeaza in data de 15 decembrie 2011, la sediul Institutiei Prefectului Cluj concurs pentru ocuparea functiei publice de vacante de sef-serviciu urbanism din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca, judetul  Cluj. Proba scrisa va avea loc la ora 10.00, iar interviul in data de 19 decembrie 2011, la ora 14.00.

Primaria municipiului Cluj-Napoca a solicitat Agentiei Nationale a Functionarului Public organizarea concursului pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef-serviciu la Serviciul urbanism din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca, aprobat prin Ordinul A.N.F.P. nr. 2765/05.08.2011, modificat prin Ordinul A.N.F.P. nr. 3575/03.10.2011", se arata intr-un comunicat de presa.

Conditiile de participare la concurs:

1. Denumirea functiei publice vacante: sef serviciu la Serviciul urbanism.
2. Conditiile de participare la concurs (conditii specifice prevazute in fisa postului aferente functiei publice).
2.1. sa fie absolventi de masterat sau de studii postuniversitare in domeniul administratiei publice, management sau in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;
2.2. sa indeplineasca cerintele specifice prevazute in fisa postului, si anume studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta in specializarea constructii, arhitectura;
2.3. vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minim 2 ani;
2.4. sa indeplineasca conditiile pentru a ocupa o functie publica prevazute la art. 54 din Legea nr. 188/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Detalii se pot obtine la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, tel 0374-112.726.

Comentarii Facebook