Comentariul lui Dragnea privind criza imigranților: Nu vreau să văd mii de imigranți pe străzile noastre



Președintele Interimar al PSD, Liviu Dragnea, a ăcut o serie de declarații privind criza imigranților cu care se confruntă UE.

Acesta spune că a fost în gara din Budapesta și a văzut cum mii de imigranți au început să mărșăluiască pe străzile capitalei maghiare, precizând că nu ar vrea să se întâmple același lucru și la noi.

"Fenomenul migraţiei devine din ce in ce mai acut si se discuta din ce in ce mai mult in Europa si Romania. Cum ştiţi, am fost în Gara Keleti din Ungaria si cand eram acolo am vazut cum cateva mii de oameni s-au organizat în câteva minute şi s-au decis să plece în marş pe străzile Budapestei şi parcă n-aş vrea să văd mii de imigranţi pe străzile Bucureştiului şi plecând de la constatarea asta, care m-a îngrijorat foarte mult, cred că e foarte normal să cer tuturor instituţiilor statului ca România să aiba rapid o analiză foarte serioasă asupra capacităţii de primire de imigranţi, câţi poate primi in condiţii decente. Bogdan Aurescu şi Klaus Iohannis trebuie să aibă un mandat şi o putere de negociere bazate pe o analiză serioasă, nu pe subiectivism", a explicat Dragnea, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook