Clujul de cinci stele în care Primăria emite autorizații fără cap: ”Nu este deloc iluminat public. Ne este pusă siguranța în pericol”


Clujenii de pe strada Soporului cer măcar iluminat public, dacă de asfalt nu se poate pune problema.

Un clujean a sesizat că noaptea oamenii nu sunt în siguranță.

Pe Strada sopor care duce spre imobilul Soporului 29 - Mon Jardin nu este deloc iluminat public. Ne este pusă siguranța în pericol pe timp de seara si noapte pentru ca nu vedem pe unde mergem și mai ales pentru ca sunt mașini care circula cu viteza seara. Asteptam sa se producă o drama ca dupa aia sa se intervina? 

Vă rog să luați măsuri și să limitați zona pentru siguranța cetățenilor dumneavoastră. Chiar dacă în zona se efectuează lucrări de șantier nu cred ca asta ar trebui sa fie un motiv pentru care nu se pot efectua lucrări pentru bunăstarea și siguranța cetățenilor care contribuie onest la taxele acestui oraș și care de asemenea contribuie la dezvoltarea lui. 

Vă rog să începeți demersul de a rezolva această situație de-a dreptul jenantă pentru un oraș european cum este Cluj-Napoca”, a solicitat un clujean nemulțumit.

Primăria Cluj-Napoca susține că nu are ce să facă: ”Deocamdată nu se pot începe lucrările de modernizare și reabilitare a străzii Soporului până când nu se relocă în subteran linia de înaltă tensiune”.

Răspunsul este mai mult o metodă de a închide gura cetățeanului, pentru că Primăria Cluj-Napoca nu trebuia să emită autorizații de construcție, dacă nu e introdusă în subteran linia de înaltă tensiune și oamenii nu au iluminat pe stradă.

Comentarii Facebook