Miercuri 24 Aprilie

Clujenii râd de panourile fotovoltaice montate la Târgul de Crăciun, deși afară e ceață: Rareori vezi așa o circotecă de doi bani!


Încercând să dea o nouă lovitură de PR, după ce de stingere a iluminatului de sărbători noaptea, Primăria Cluj-Napoca și cei de la Târgul de Crăciun au montat panouri solare pe căsuțele din Piața Unirii. Aceste panouri ar trebui să alimenteze căsuțele și așa primarul Emil Boc să mai bifeze o ”dimensiune verde”.

Totuși, având în vedere că ziua este scurtă și afară e tot timpul ceață eficiența închirierii acestor panouri este foarte redusă.

Clujenii au observat rapid acest lucru și au făcut glume pe Facebook, vis-a-vis de apetența pentru PR a primarului Emil Boc.

”La Cluj o să se inventeze mintenaș panourile ceațăvoltaice”.

”Clujul e atât de șmecher încât panourile fotovoltaice se încarcă de la ceața din decembrie și PR. #NoiLaCluj”.

”Boc e tare. Il doare-n basca de ceață. Cumpără energie de la nuclear electrica si o baga prin panouri si tot va iesi pe plus. Ca imagine zic. Boc e tot timpul pe plus. Omu' stie care e treaba. Soare sau ceață, important e să fie roată, târgul, fotovoltaicul, caruselul. Bâlci ce pana mea. Ai mingea, n-ai mingea, marci!”.

”Rareori vezi așa o circotecă de doi bani”.

”Clujul cu 16 ore de soare/zi, fie vară fie iarnă, mulțumește primăriei și prim-edilului pentru noua lovitură de imagine. Cele 5 stele ale orașului pălesc pe lângă fotovoltaicele din centru”.

”Nu, man, se încarcă de la cât de tare strălucesc cele 5 stele pe care le are orașul”.

Comentarii Facebook