Clujeanul Vasile Dîncu vine cu un nume pentru alegerile prezidențiale din 2024: „Are, din perspectiva noastră, toate atributele”


Fostul ministru al Apărării Naționale, clujeanul Vasile Dîncu, a explicat care ar fi cel mai potrivit politician pentru funcția de candidat la prezidențiale 2024 din partea PSD.

Dîncu este sigur că acest politician are tot partidul în spatele, deși nu vrea să candideze.

Marcel Ciolacu spune că vom face alegeri interne și că acestea o să stabilească mai bine, dar să vedem dacă vom avea alternative. Dar acum el are, din perspectiva noastră, toate atributele, pentru că îţi trebuie un lucru ca să fii candidat: în primul rând, trebuie să ai tot partidul în spatele tău”, a declarat Dîncu, la B1 TV. 

Potrivit lui Vasile Dîncu, Marcel Ciolacu este sincer când spune că nu va candida, însă partidul nu are prea multe opțiuni.

 „El (n.r Marcel Ciolacu) spune că acum un preşedinte al PSD nu poate să câştige acel plus de care avea nevoie ca să facă o majoritate. Eu cred că până ce vom găsi alte soluţii sau dacă vom căuta alte soluţii, Marcel Ciolacu a început, şi prin ideea de toleranţă pe care o are, printr-un anumit tip de implicare diferit decât alţi preşedinţi, cred că e acum candidatul nostru”, a încheiat Dîncu. 

Comentarii Facebook